Verhuurdienst Opnieuw & Co

Organiseer je binnenkort een feestje? Dan kan je bij ons herbruikbaar feestmateriaal zoals glazen, borden, bestek en zelfs stoelen en tafels huren! Dit alles aan een zacht prijsje.

De opbrengst van onze verhuurdienst investeren we integraal in onze sociale tewerkstelling.

We maken het je gemakkelijk! Jij geeft aan ons door wat je nodig hebt en wij zetten dit voor jou klaar in handige bakken. Je betaalt pas bij het afhalen van je materiaal. Bancontact is mogelijk.

Ophalen en terugbrengen van feestmateriaal gebeurt in het magazijn op de Vredebaan 90 in Mortsel.

Klik op 'bestellen' voor een overzicht van het feestmateriaal en om een offerte aan te vragen.

Bestellen

We heffen het hergebruikte glas
Logo stad Mortsel
Verhuurdienst stad Mortsel

NIEUWE TARIEVEN VANAF 1/1/2023

Vertegenwoordig jij een vereniging, school of buurtcomité uit Mortsel en willen jullie een feestje bouwen? Dan kan je via Opnieuw & Co feestmateriaal van de stad Mortsel zoals een podium, tenten of een dansvloer lenen. Klik op 'bestelformulier' voor een overzicht van al het materiaal en om een offerte aan te vragen.

Opnieuw & Co verhuurt ook het audiovisueel materiaal van stad Mortsel.

Bestelformulier feestmateriaal

Bestelformulier audiovisueel materiaal

Ondersteuning duurzame en sociale initiatieven

Opnieuw & Co dankt haar succes voor een groot deel aan de sociale en financiële steun van de overheid en gemeentes in de regio. Daarom willen wij ook teruggeven aan de maatschappij. Dit doen we o.a. door bij te dragen aan duurzame en/of sociale initiatieven in de buurt, die georganiseerd zijn met de steun van gemeentes en overheid. We lenen meubels, huisraad, textiel en andere materialen uit binnen een samenwerking op maat. In ruil hiervoor vragen we zichtbaarheid van Opnieuw & Co op het evenement.

Heb je zelf een leuk initiatief? Vul dan zeker ons aanvraagformulier in!

Levensloop Edegem Stichting tegen Kanker

Tijdens de jaarlijkse Levensloop in Edegem kunnen sportievelingen lopen ten voordele van de Stichting tegen Kanker. Op dit evenement, worden kankerpatiënten en ex-kankerpatiënten (de ‘vechters’) ook gratis in de watten gelegd, met bv. een ontspannende massage.

Een mooi initiatief, waar Opnieuw & Co graag zijn schouders onder zet. Daarom zorgden wij in het verleden voor de inrichting van de verwenruimtes met leren zetels, salontafels en andere meubeltjes. De vechters kregen ook allemaal een goodiebag met een Opnieuw & Co-kortingsbon van 2 euro.